Socialtjänstdagen FoU Nordväst 2020

Evenemang

Välkomna till Socialtjänstdagen FoU Nordväst 2020!

Den 19:e november bjuder FoU Nordväst in till det som har blivit en årlig tradition: en dag med föreläsningar av både forskare och praktiker, mingel och film. I år under nytt namn och i ny lokal. Men allt är inte nytt.
Från scenen kommer som vanligt medarbetare i nordvästkommunernas socialtjänst eller angränsande verksamheter att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. FoU Nordväst kommer som vanligt att presentera forskning med lokal anknytning.

Vill du eller din arbetsgrupp bidra till programmet? Vi hoppas kunna erbjuda möjligheter att medverka på olika sätt. Allt från att dela ut informationsmaterial och knyta kontakter till att föreläsa. Kontakta oss för att diskutera ett bra upplägg för just dig och dina kollegor. Vad vill ni presentera? Scenen är er.

Med hopp om inspirerande möten, ansikte mot ansikte. Vi ses den 19:e november 2020!Kontaktperson

Martin Åberg

UtredareDatum

19 november 2020

Plats

Ej klart

Tid

Hela dagen