FoU-frukost om Skyddat boende-reformen

FoU-frukost

FoU-frukost om Skyddat boende-reformen

– möjligheter och utmaningar 

I april väntas en rad lagförslag träda i kraft gällande placering på skyddat boende.

Advokat Madeleine Onnela kommer berätta övergripande om de viktigaste förändringarna, intentionerna bakom förslaget och hur förslaget kan komma att påverka socialtjänstens arbete. Därefter kommer vi få ta del av hur Sundbyberg och Sollentuna har jobbat hittills med att förbereda förvaltningen och hur de resonerat kring några av de utmaningar som de ser.

Vi tar gärna emot frågor som Madeleine Onnela och övriga presentatörer kan besvara. Frågor kan skickas till kontaktpersonen nedan eller skrivas i anmälningsformuläret.

Frukosten har följande upplägg: FoU Nordväst sänder en digital presentation och i varje nordvästkommun hålls samtidigt ett fysiskt möte på respektive socialkontor där det bjuds på frukost och gemensam lyssning på presentationen. Det går även att få en egen länk om man inte kan medverka på den gemensamma frukosten i sin kommun.

Vid frågor - kontakta din FoU-rådsrepresentant eller kontaktperson på FoU Nordväst.


Kontaktperson på FoU Nordväst

Martin Åberg

Utredare


PPT-presentation

Ett fönster av möjligheter - Madeleine Onnela


Datum

23 februari

Plats

Webbsändning

Tid

9.00 - 10.00