Behandling av personuppgifter vid prenumeration av nyhetsbrev

Här hittar du information om hur dina personuppgifter behandlas när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Informationen vänder sig både till dig som redan är prenumerant och till dig som vill starta en prenumeration.

Kontaktperson

Martin Åberg

Utredare


Vi behandlar dina kontaktuppgifter (e-postadress) med stöd av ett samtycke från dig för att vi ska kunna skicka beställd prenumeration. Du kan när som helst avanmäla dig från din prenumeration via avregistreringslänken i utskicket och vi tar då bort dina uppgifter ur FoU Nordvästs prenumerationsregister.

Är du redan prenumerant?
När du registrerade dig som prenumerant samtyckte du till behandling av de personuppgifter som du då lämnade och du fortsätter att få din prenumeration så länge du önskar.

Är du ny prenumerant?
Från och med den 25 maj 2018 behöver vi ditt aktiva samtycke för att kunna behandla dina personuppgifter enligt informationen ovan. Du ger ditt samtycke genom kryssa i en ruta i samband med din anmälan.