Forskardag om socialpsykiatri

Tema: Arbete och sysselsättning

Tema: Arbete och sysselsättning
Forskardagen är ett samarbete mellan Institutionen för socialt arbete och länets FoU-enheter och vänder sig till såväl forskare och lärare som personer som arbetar inom socialpsykiatriska verksamheter. Bl.a. sysselsättningsverksamheter och SE/IPS, biståndshandläggare och socialsekreterare, chefer, personliga ombud, studenter och personer med egen erfarenhet av psykiska problem. FRI ENTRÉ - men föranmälan krävs.

 

Föreläsare:
Docent Alain Topor
Fil dr. Gunnel Andersson
Fil mas. David Matscheck

 

Anmäl dig senast den 26 september till:
socialpsykforskardag@socarb.su.se.

 


Kontaktperson på FoU Nordväst

Martin Åberg

Utredare


Datum

3 oktober 2018

Plats

Socialhögskolan, Aula Svea, Sveavägen 160.

Tid

9.00 - 12.00