FoU Nordväst flyttar till Järfälla

Nyhet

Samlokalisering med FOU nu

Som en del i arbetet med att utveckla praktiknära FoU och för att stärka samverkan och synergier mellan FOU nu och FoU Nordväst, delar verksamheterna arbetsplats från och med april 2021.

– Att vi kommer närmare varandra medför stora möjligheter, säger Håkan Uvhagen, verksamhetschef FOU nu, samt Anna Gärdegård, tf verksamhetschef FoU Nordväst.

– Vi ser framför oss en ökad kraft i de arbeten och de metoder som vi har gemensamt och ett ökat lärande mellan oss samt mellan alla socialtjänstens olika delar men även en ökad samverkan med regionen vad gäller IFO-frågor. Ytterligare en viktig aspekt i detta är att vi blir fler som möts och jobbar tillsammans, det blir roligare och vi kan dra stor fördel av varandra och den samlade kompetensen. Det är också rationellt med stärkt samverkan utifrån exempelvis lokalkostnader och andra utgifter som vi kan dela på.


Om FOU nu

FOU nu är en Forsknings- och Utvecklingsverksamhet med inriktning mot funk och äldre och i samverkan mellan Region Stockholm och de sju kommuner Ekerö, Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Solna stad, Upplands-Bro och Upplands Väsby. Dvs samma kommuner som FoU Nordväst med skillnad att Sundbyberg även är en av våra ägarkommuner och att huvudman för FOU nu är Stockholms läns sjukvårdsområde, SLSO.

Vill du veta mer om FOU nu – titta in på deras hemsida: www.founu.se


Här besöker du oss

Jakobsbergs sjukhus Plan 3, Birgittavägen 2A i Järfälla

Med kollektivtrafik

Pendeltåg till JakobsbergGemensam fika med nya kollegor.