KNUT-konferens

Konferens

Save the date

Konferensen 2022 kommer äga rum den 12 oktober – boka in dagen i din kalender redan nu!

I vanlig ordning blir det en dag fullspäckad med blandat innehåll med aktuellt inom ekonomiskt bistånd och arbetsmarknad. Det kommer även gå att se innehållet under två veckor efter live-sändningen. Programpunkter och möjligheter att anmäla kommer, så håll utkik!


Vad är KNUT?

KNUT är ett kommunalt nätverk för utveckling. Kommunerna Södertälje, Salem, Sundbyberg och Nynäshamn leder partnerskapets arbete och samarbetar gärna med andra kommuner, myndigheter och organisationer som brinner för att förbättra och utveckla arbetet inom ekonomiskt bistånd och kommunala arbetsmarknadsenheter.Kontaktperson

Martin Åberg

Utredare


Datum

12 oktober 2022

Plats

Digitalt

Tid

Heldag