FoU-frukost med tema Lovande praktik

Webbsändning

FoU-frukost med tema Lovande praktik

Vad är Lovande praktik och hur kan det användas i och av socialtjänsten?

Lovande praktik är utvecklat i Danmark (Lovende praksis) för att överbrygga tomrummet mellan det sociala arbetets praktik och forskarsamhällets metodologiska begränsningar då sociala insatsers effekter skall undersökas. Läs mer här.

Under denna FoU-frukost deltar representanter från Upplands Väsby som tillsammans med Anna Gärdegård och Jörgen Larsson på FoU berättar om sina erfarenheter. Även Johan Glad, forskare på Socialstyrelsen, deltar vid FoU-frukosten.

Frukosten har följande upplägg: FoU Nordväst sänder en digital presentation och i varje nordvästkommun hålls samtidigt ett fysiskt möte på respektive socialkontor där det bjuds på frukost och gemensam lyssning på presentationen. Det går även att få en egen länk om man inte kan medverka på den gemensamma frukosten i sin kommun.

Vid frågor - kontakta din FoU-rådsrepresentant eller kontaktperson på FoU Nordväst.


Kontaktperson på FoU Nordväst

Martin Åberg

Utredare


PPT-bilder

FoU-frukost Lovande praktik 240419


Datum

19 april

Plats

Webbsändning

Tid

9.00 - 10.00